Lentile de contact cu corecție se poartă în combinație sau în locul ochelarilor, pentru a corecta diferite probleme vizuale. Lentilele măresc câmpul vizual, pot fi o alternativă foarte bună pentru purtătorii cu dioptrie mare, dar cel mai important avantaj este cel estetic, fața rămânând liberă și fiind exclusă problema ramelor care să stea bine, fără a lăsa urme la purtare. Printre beneficiile evidente ale lentilelor de contact se numără și faptul că sunt comode în utilizare, ușor de întreținut și păstrat. Lentilele avantajează purtătorul deoarece, fiind aplicate direct pe ochi, vederea este naturală, fără sa apară distorsiuni, ca în cazul utilizării ochelarilor. Totodată, acestea sunt potrivite pentru oamenii care au un stil de viață activ, fac sport și au nevoie de libertate în mișcare.

Companiile cu care lucrăm:
- Bausch & Lomb
- Clear 38
- Johnson & Johnson

Avem în vânzare și lentile de contact cosmetice, concepute doar pentru a vă schimba culoarea ochilor. Efectul lor este imediat, așadar veți sesiza distincția de culoare imediat după aplicare dacă alegeți lentilele adecvate. 

Sunt mai mulți factori de care trebuie să țineți cont atunci când decideți să utilizați lentile de contact colorate. Culoarea naturală și nuanțele irisului, dar și lumina din mediul extern sau vestimentația pot influența rezultatul utilizării acestora.

Lentilele pot avea dioptrii sau nu, așadar pot fi purtate atât de cei cu rpobleme de vedere, cât și de cei cu o vedere perfectă.

Vă propunem gama de culori de mai jos:

Soluții pentru întreținerea lentilelor de contact

Soluțiile de întreținere a lentilelor de contact sunt folosite pentru hidratarea, curățarea, clătirea, dezinfectarea și păstrarea lentilelor de contact:

- All clean soft (Avizor)
- Unica sensitiv (Avizor)
- Alvera (Avizor)
- Bio true (Bausch&Lomb)
- Re Nu (Bausch&Lomb)

Picaturi oftalmice Lacrifresh (Avizor), calmează iritația ochilor și elimină uscăciunea și oboseala lor.

Pastile pentru curățarea lentililor de contact Enzyme (Avizor) sunt utile în menținerea lentilelor de contact în condiții igienice potrivite.