VERIFICAREA VEDERII ȘI SELECTAREA OCHELARILOR ÎN SALONUL PRO OPTIC

Pentru a selecta corect ochelarii de vedere sau lentilele de contact, aveți nevoie de prescripția corectă. Prescripția pentru ochelarii de vedere include detalii informative personalizate, pentru fiecare ochi în parte. În dependență de locul în care alegeți să vă efectuați consultația oftalmologică/optometrică, există diverse modele de prescripții pentru ochelari, dar care includ aceeași informație pentru crearea concretă a lentilelor de vedere.

O investigație oftalmologică are o durată medie de 15–30 de minute, dar poate fi prelungită în cazul unor verificări suplimentare. Oftalmologul va controla starea generală de sănătate a ochilor dumneavoastră și va stabili dacă aveți anumite afecțiuni oculare.

Totodată, este important să știți că indicația pentru ochelari de vedere diferă față de cea pentru lentile de contact. Singurul lucru pe care cele două controale le au în comun sunt dioptriile.

Pentru a determina dioptria exactă pentru ochelarii de vedere pe care îi veți purta sau pentru lentile, vă oferim serviciile de optometrie, pe baza aparaturii moderne. Medicul lucrează zilnic de la ora 10-00 la 15-00, consultația pentru clienții salonului Pro-Optic este GRATUITĂ.

Specialiștii noștri în vânzări vă stau dispoziție și vă oferă consultanța profesionistă pentru alegerea ramelor pentru ochelari de vedere și a lentilelor potrivite. De asemenea, va pot recomanda modele potrivite, dacă optați pentru ochelari de soare. Avem un sortiment excelent, pe care nu-l veți găsi în alt salon de optică din Chișinău.

Aparatura modernă și experiența opticienilor noștri permit executarea oricărui tip de montaj cu exactitate si rapiditate. Montarea ochelarilor se face în cadrul atelierul nostru. Montajul se efectuează în termen de la 1 oră (minim) la 24 ore (maxim).

Atenție! Prescripția pentru ochelari nu trebuie să fie mai veche de 1 an, pentru că riscați să procurați ochelari cu dioptrii nepotrivite. Așadar, dacă ultima vizită la oftalmolog a fost mai veche decât atât, vă recomandăm să optați pentru un nou control, chiar în incinta Pro-Optic.

În egală măsură, prescripția trebuie să includă recomandările medicului specialist privind întreținerea lentilelor și frecvența de purtare a ochelarilor.

La noi veți găsi, cu siguranță, ochelarii sau lentilele potrivite. Vă așteptăm cu drag!