Cauți o pereche de ochelari care să arate stilat și, în același timp, să îți ofere siguranța calității?

  • Experiență și inovație

Ochelarii de soare Polaroid ar fi una dintre opțiuni. Brandul Polaroid și-a câștigat încă din anii ’40 titlul de maestru al tehnologiilor vizuale. Specialiștii de acolo au fost printre primii care au testat ochelarii polarizați și care, până acum, fabrică lentile demne de apreciere în toată lumea. Nu doar Polaroid se poate lăuda cu ochelari recunoscuți peste mărți și țări. O altă firmă care ar putea să-ți atragă atenția este Ray-Ban – la fel, unul destul de „vechi” pe piață. Specialiștii de aici au fost cei care au pus pe rafturi, pentru prima dată, celebrii ochelari aviator. În timp au creat alte zeci de modele îndrăgite.

  • Stil

Dacă ești în căutarea unor ochelari de damă rafinați, ar fi cazul să te oprești la standul Vogue. Ochelarii care poartă numele Vogue sunt stilați, ușor de întreținut și foarte atrăgători.

  • Imagine

Dacă ești fan al ochelarilor vintage, atrage atenția la cei din brandul Carrera. Ei îți vor da o alură de star dintr-un film calitativ. Fie că este vorba despre ochelari de soare sau ochelari de vedere, cei de la Carrera au pus mereu accent pe calitate și comoditate, astfel devenind rapid un brand recunoscut în lume.

  • Design

Când spunem branduri recunoscute nu avem cum să omitem Boss. Tot ce este fabricat de această companie este aur curat. Un design desăvârșit îl au și ochelarii de la Silhouette. Fii sigură că vei fi mulțumită de tot ce înseamnă brandul Silhouette: design, calitate, culoare.

  • Sobrietate și finețe

Ochelarii stilați pentru bărbați îi găsești la compania Morris, care aparține designerului britanic William Morris. Cuvintele care definesc ochelarii marca sunt eleganță și modestie. Și dacă îți plac ramele fine pentru ochelari, oprește-te la cei din brandurile Clark sau Hacket. Greu de crezut că cineva poate să nu-și găsească perechea aici.

  • Culoare

Alege o pereche de ochelari „veseli”. Observă-i pe cei de la Betty Boop -  Ochelari pentru copii originali, interesanți, colorați.